top of page
OS-Banner.png
download B.png

Your Ops Guy Group

Public·55 members

Hətta sağlam istifadəçilər də bəzən

Görmə qabiliyyəti məhdud insanlar üçün xüsusi rejimlər - məsələn, şrifti böyütmək, kontrastı artırmaq, ekran oxuyucu ilə uyğunluq - mənim üçün vacibdir. Hətta sağlam istifadəçilər də bəzən bu seçimlərdən yararlanır. Bəs siz hansı platformalarda əlçatanlıq parametrlərinin geniş olduğunu görmüsünüz? Bu, cəmiyyətə qarşı məsuliyyətli yanaşmanın göstəricisidir. Fikirlərinizi bölüşün.

14 Views
Lilit Relis
8월 21일

Axşam saatlarında işlərim qurtarandan sonra bir az boş vaxtım olur. Həmin vaxtlarda ya kitab oxuyuram, ya da internetdə maraqlı bir şeylər axtarıram. Bu gün də eynilə etdim – sakitcə oturdum, telefonumu götürdüm və əvvəllər görmədiyim səhifələrə baxmağa başladım. Çox keçmədi ki, diqqətimi çox maraqlı bir ünvan cəlb etdi Səhifə açılan kimi ilk baxışdan rahat və səliqəli olduğunu gördüm. Rənglər, şriftlər, düymələr – hər şey o qədər ahəngdar idi ki, insanın gözü yorulmurdu. Mən bir neçə bölməni gəzib qaydaları oxudum və hər şey çox aydın idi. Bu cür səhifələrə rast gəlmək həmişə xoşdur, çünki istifadəçinin nə istədiyini bilən komandalar tərəfindən hazırlanıblar. İndi mən vaxtaşırı bu ünvana daxil oluram və hər dəfə yeni bir detal kəşf edirəm. Düşünürəm ki, bu, boş vaxtını dəyərləndirmək istəyənlər üçün gözəl variantdır.

gif

bottom of page